június 10 szombat,
Párizs
28.2°C

Hírek

Kylian Mbappé: “Nagy örömünkre szolgál a közös játék”

Mauricio Pochettino, Kylian Mbappé és Neymar Jr nyilatkozott PSGTV-ben a Montpellier elleni győzelem alkalmából.

MAURICIO POCHETTINO
„Nagyon boldogok vagyunk, azt hiszem, nagyon profik voltunk, hogy elérjük ezt a teljesítményt. A mérkőzés körülményei egy kicsit segítettek, a montpellieri kapus kiállításával. Elégedettek vagyunk ezzel a nagy profizmussal elért eredménnyel, nagyon jól játszottunk. A három pont fontos a vezetői pozíciónk megőrzéséhez, de a jövő hétre való munkánk előkészítéséhez és a fejlődésünk elősegítéséhez is, mert a csapatnak javulnia kell, ami nyilvánvalóan mindig könnyebb egy győzelem után. ”

NEYMAR JR
“- Nagyon boldog vagyok, nagyon boldog, hogy a párizsi mezzel a vállamon játszhattam a 100. meccsemet. Nyertünk, én is gólt szereztem, nagyon örülök ennek. Nagyon örülök ezeknek a góloknak és gólpasszoknak, de szeretnék továbbra is többet tenni, többet szerezni és még jobban segíteni csapattársaimnak. Köszönöm Kyliannek a labdát! Fontos volt számára a gólszerzés és a magabiztosság visszaszerzése is. ”

KYLIAN MBAPPÉ
„Fontos, hogy határozott legyünk, de mindenekelőtt fontos a győzelem. Kellett egy kis idő mire újra nagy győzelmet aratunk itthon. Szóval boldogok vagyunk, jobb játék volt, sokkal kontrolláltabb, a csapatnak remek teljesítménye volt, és büszkék vagyunk. Az ultrameghatározó támadók? Mindig is mondtam, és semmibe sem kerül megismételni, hogy számomra megtiszteltetés ilyen minőségű játékosokkal játszani. A PSG megadja nekünk ezt a lehetőséget, hogy remek játékosokkal játszhassunk, és nagyon jól szórakozunk a közös játékban, ezért reméljük, hogy meghatározók leszünk és segítjük egymást. “

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?