június 9 péntek,
Párizs
23.4°C

Hírek

A PSG végleg megszerezné Florenzit

A legfrissebb olasz sajtóbeszámolók szerint a Paris Saint-Germain vezetősége nyitott arra, hogy a jelenleg kölcsönben alkalmazott rutinos játékost nyáron végleg megvásárolják a minap az Olasz Kupából drámai körülmények között kieső AS Roma labdarúgóját…

Az Il Tempo aktuális értesülései szerint a Paris Saint-Germain csapata készen áll arra, hogy érvényesítse opcióját és 9 millió euró ellenében végleg megvásárolja Alessandro Florenzit az AS Romától, ami igencsak aprópénznek tűnik egy ilyen rutinos és sokoldalú játékosért.

A “farkasok” saját nevelésű szélsője 2011-től volt tagja az első csapat keretének, ám korábbi meghatározó szerepe után az elmúlt idényben a nyáron kinevezett Paulo Fonseca rendszerint nem számolt vele a kezdőben, így a közönség kedvenc az olasz bajnokság (Serie A) 2019-2020-as kiírásban mindössze kilenc találkozón léphetett pályára. Az évad második felében kölcsönben a Valenciához került, új csapatában viszont nem sokat tudott bizonyítani, csupán öt tétmeccs jutott számára. Megszerzése iránt több olasz csapat is érdeklődött, ám végül a fővárosiak külföldre adták őt kölcsön, a 38-szoros olasz válogatott Florenzi pedig meg sem állt Franciaországig.

A 29 éves sokoldalú jobb hátvéd új csapatában 13 bajnokin kétszer volt eredményes a francia bajnokságban, az Angers és a Nimes elleni sikerből is góllal vette ki a részét, miközben a PSG mindegyik BL-csoportmeccsén pályára lépett.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?