január 27 péntek,
Párizs
4.7°C

Hírek

Mauricio Pochettino: “Nagyon különleges este volt”

A Paris Saint-Germain edzője Mauricio Pochettino, Mauro Icardi és Marquinhos is nyilatkozott a szerda esti Olympique de Marseille elleni győzelem után.

MAURICIO POCHETTINO

– Nagyon büszke vagyok, és nagyon jól érzem magam. Szeretnék gratulálni a játékosoknak, köszönetet mondani nekik, valamint a Paris Saint-Germain-nek, Nasser Al-Khelaïfi elnöknek és Leonardo sportigazgatónak, hogy bíztak bennünk és lehetőséget adtak a küzdelemre és a trófea megnyerésére. Igen, boldog vagyok, és nagyon különleges este volt az ellenfél legyőzése és a trófea megszerzése. “

MARQUINHOS

„Jó, ha trófeákat nyerünk, különösen riválisunk ellen, bármilyen trófeáról is legyen szó. Azért jöttünk ide, hogy történelmet írjunk, ez egy új lépés számunkra új edzővel, új filozófiával és jó célokkal, amelyekre törekszünk ebben a szezonban. Boldog vagyok, haladunk, a játékrendszer kiépül, és úgy gondolom, hogy összességében nagyon jó játékunk volt ma, és megérdemeltük ezt a trófeát. 

MAURO ICARDI

„Az első trófea nagyon fontos. Mindig fontos a bajnoki címek megszerzése, a tavalyi szezon után, amikor a bajnoksággal, a Coupe de France-szal, a Coupe de la Ligue-vel halmoztuk a címeket. Itt van még egy! És ez személyes szinten is fontos. Folyamatosan gólokat kell szereznem, a lehető legjobb módon kell segítenem a csapatot, és végül továbbra is címeket kell szereznem a csapat és a Paris Saint-Germain számára. 

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?