június 10 szombat,
Párizs
28.2°C

Hírek

Mauricio Pochettino: “Bizalmi kapcsolatot építünk”

A Paris Saint-Germain edzője megválaszolta a média kérdéseit, a január 9-i, Brest elleni mérkőzés előtt.

A csapat jól működik, és nagyszerű hozzáállást mutat ahhoz, amit a helyére akarunk tenni. Látom, hogy még mindig vannak fizikai problémák, és remélem, hogy a sérült játékosok gyorsan visszatérnek, és folytathatom a megkezdett munkát. Alkalmazkodnunk kell, és mindenekelőtt elemeznünk és meghallgatnunk kell a játékosokat és az egészségügyi személyzetet, akik ott voltak, amikor megérkeztem. Dolgozni kell a klubnál, és ez azt jelenti, hogy az emberekre is kell gondolni. Megpróbálunk javítani minden javítható szemponton, de figyelnünk kell a játékosokra és az igényeikre.

Néhány nap alatt remek kapcsolatot alakítottunk ki  kapítányal, ő brazil, én pedig argentin, de mindketten versenyzők vagyunk, a kapcsolat jó vele, és a csoport többi tagjával is, csak 5 nap után a csapattal. Bizalmi kapcsolatot építünk ki.

A Best egy nehéz intenzív játékot játszó csapat. Intenzív mérkőzés lesz, mindenekelőtt ránk kell gondolnunk, gondolkodnunk kell a játékunkról és arról, hogy mit akarunk bevezetni. A csoport nyitott filozófiánkra, igyekszünk a lehető legjobban és a lehető leggyorsabban lefordítani őket. De szeretem a játékosaim hozzáállását, az általuk tett erőfeszítéseket. Azt hiszem, gyorsan össze tudunk építeni valamit. Mert a mérkőzések megnyerése a legfontosabb.

Ma elvégezzük Neymar állapotának felmérését, és megnézzük, hogy hamarosan visszatérhet-e a csaptba, és eldöntjük, hogy a következő órákban edz-e a csapattal, és meglátjuk, hogy jelen lesz-e a mérkőzésen.

Különleges este lesz számomra, visszatérek a Parcba, miután régen viseltem ezt a mezt. Sajnos a szurkolók nélkül, akikel a lehető leghamarabb újra találkozni szeretnék. De igen, ez egy nagyon különleges pillanat lesz számomra.

Azt hiszem, örülök annak, amit a játékosok megpróbáltak eddig, mióta megérkeztem. Az új rendszerek üzembe helyezéséhez mindig időre van szükség. Nehéz most megmondani, hogy megújítjuk-e ugyanazt a rendszert a Brest ellen, ez túl sok mindentől függ, és különösen azoktól a játékosoktól, akik rendelkezésre állnak vagy sem.

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?