június 9 péntek,
Párizs
23.8°C

Hírek

Végleg megszerezné az Everton támadóját a PSG!

A francia bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain gárdája végleg megvásárolná Moise Kean játékjogát az Evertontól. Az olasz támadó ebben az idényben a párizsiaknál szerepel kölcsönben és igen jó számokat produkál.

Angol sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain gárdája megkezdte a tárgyalásokat az Evertonnal, mivel szeretnék végleg megvásárolni Moise Keant, aki ezt a szezont kölcsönben tölti a francia fővárosban. A párizsiaknál frissen kinevezett Mauricio Pochettino ugyanis nem szeretne lemondani a szezon végén a 20 esztendős támadóról, akiért a PSG 35 millió euró körüli összeget fizetne. A beszámolók alapján az Everton is hajlana az üzletre, mivel egyrészt Kean nem tudott jó teljesítményt nyújtani Angliában, másrészt pozitívan jönnének ki a transzferből, hiszen anno ők 27,5 millió eurót fizettek érte a Juventusnak.

Kean 2019 nyarán került az Evertonhoz, amelynek színeiben 37 mérkőzésen 4 gólt és 2 gólpasszt tudott összehozni. A PSG mezében eddig 16 meccsen lépett pályára, ez idő alatt pedig 9 találatot és 1 asszisztot jegyzett.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?