június 10 szombat,
Párizs
26.1°C

Hírek

Megvan ki lehet a PSG első téli fogása

Ahogyan arról beszámoltunk, egybehangzó sajtóértesülések szerint a Paris Saint-Germain együttese kirúgta vezetőedzőjét, Thomas Tuchelt, akinek utódja minden bizonnyal a Tottenham korábbi menedzsere lesz…

Tuttomercatoweb értesülései szerint a Paris Saint-Germain kispadjára rövidesen kinevezésre kerülő Mauricio Pochettino egykori londoni kiválóságát, Christian Eriksent vinné magával a francia fővárosba, miután a dán klasszis jó ideje átadólistán szerepel az Inter együttesében.

A 28 éves dán kiválóság lejáró szerződését megelőzően, múlt januárban mindössze 27 millió euró ellenében igazolt át a Tottenham csapatától a Nerazzurrihoz. Eriksen 2013 óta állt a Spurs alkalmazásában, korábban hosszú éveken át vezető szerepet töltött be, összességében 304 mérkőzésen 69 gólt szerzett a csapat színeiben, azonban hosszas huzavona végén végül nem volt hajlandó új szerződést kötni a londoniakkal, és a távozás mezejére lépett.

Az Internél azonban nem találták meg a helyét, Antonio Conte a kezdőcsapatban csak elvétve számol vele, és már közölte a klubvezetéssel, hogy szívesen túladna rajta. Eriksen a milánói egylet színeiben az elmúlt idény második felében 26 mérkőzésen lépett pályára, többségében csereként, míg a mostani szezonban csupán hét bajnokin játszott, de amikor kezdőként kapta meg a lehetőséget, akkor sem tudott bizonyítani.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?