június 9 péntek,
Párizs
23.9°C

Hírek

Thomas Tuchel: “Nagyon örülök Pembélének”

Thomas Tuchel és a Pembélé nyilatkozott a PSGTV-nek a Paris Saint-Germain Strasbourg elleni, vasárnap esti mérkőzéséről.

THOMAS TUCHEL
Nagyon sokat kellett változtatni, sok sérültünk volt, de nagyon erős, nagyon koncentrált, és fegyelmezett teljesítményt láttam, jó eredménnyel, nagyszerű győzelemmel az év végére. Nagyon folyamatosan, nagyon gyorsan, nagyon egyszerűen, mindig együtt játszottunk, amikor támadni, és amikor védekezni kellett. Ezt sok minőségi erőfeszítéssel tettük meg. Mindig is türelmesek maradtunk, és nehéz volt a nagyon mélyen védekező Strasbourg ellen, 5-3-2-nél, nehéz volt megtalálni a gyorsulás pillanatát. Végeztünk néhány változtatást, de nagyon gyorsan, nagyon erős ritmust találtunk, és nagyon örülök ennek az előadásnak.
Pembélé gólja? Nagyon fontos gól volt, mert nyugalmat, magabiztosságot adott nekünk, és nagyon örülök, hogy megszerezte első gólját. Nagyszerű teljesítményt nyújtott, és így kell folytatnia. 

TIMOTHÉE PEMBÉLÉ
” Nagyon örülök, hogy gólt szereztem főlek hogy az ünnepek előtt szereztem, ez egy szép karácsonyi ajándék a családomnak, a szeretteimnek. Nyerni kellett, hogy jól zárjuk az évet, és nagyon-nagyon boldogok vagyunk. Kellemes ünnepeket, boldog karácsonyt a minden családnak és hamarosan találkozunk!”

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?