június 10 szombat,
Párizs
27.5°C

Hírek

Thomas Tuchel: “Fontos volt, hogy így reagáljak”

Thomas Tuchel, Mitchel Bakker és Danilo Pereira nyilatkozott a Paris Saint-Germain 5–1-es győzelmére az Isztambul Basaksehir ellen.

Thomas Tuchel (Paris Saint-Germain edző)
Kicsit furcsa volt, az biztos. A kedden történtek után fontos volt így reagálni. Játékosaim remekek voltak a pályán és a pályán kívül is. Nagyon jó teljesítmény volt, amely lehetővé tette számunkra, hogy a csoport élén végezzünk. Egyáltalán nem volt könnyű, és mindenki tudja, hogy nehéz időszak volt a harmadik csoportjáték után. Több oka is volt, de sokat kellett változtatnunk és csapatként növekednünk. Nagyon büszke vagyok arra, hogy sikerült.

Mitchel Bakker (Paris Saint-Germain védő)
Furcsa mérkőzés volt és furcsa kampány. Vereséggel kezdtük a BL-t, de gyorsan elkezdtünk focizni és egyre jobban játszani. Ma volt a legjobb futball, amit játszottunk. Különleges körülmények között játszott játék volt, de mindent megtettünk annak érdekében, hogy megmutassuk, a rasszizmus nem megengedett a futballban. Azt hiszem, mindannyian büszkék vagyunk rá.

Danilo Pereira (a Paris Saint-Germain középpályása)
Furcsa volt kedden, azt hiszem, mindenki látta, mi történt a televízióban, és volt egy sajátos helyzet. Ma tovább játszottunk. Jól játszottunk és irányítottuk az egész játékot. Ez a három pont azért fontos, mert a csoportban az első helyen végezünk. Szóval jó játék volt számunkra.

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?