június 10 szombat,
Párizs
28.1°C

Hírek

Rasszista bírói beszólás miatt félbeszakadt a PSG-Basaksehir BL meccs

Az isztambuli Basaksehir levonult a pályáról a PSG elleni mérkőzésen, Párizsban, miután a negyedik játékvezető,, a román Sebastian Colescu a török klub állítása szerint Pierre Webót, Okan Bürük másodedzőjét “feketének” nevezte, miután elküldte.

A mérkőzést játékvezetője, Ovidiu Hategan a 21. percben szakította félbe az összecsapást. A fent említett eset után több mint 10 percet vitatkoztak a felek a pályán. A PSG játékosai próbálták az isztambuli játékosokat és a vezetőket csitítani, főként Neymar és Mbappé. Okan Bürük, a Basaksehir edzője és a mérkőzésen kiállított Demba Ba tiltakozott a leghevesebben, a vélelmezett rasszista megjegyzés miatt. Kérték a játékvezetőt, Ovidiu Hategant, hogy Colescu ne folytassa a mérkőzést . Még Leonardo, a PSG sportigazgatója is lement a pályára békíteni.

Végül mindkét csapat játékosai elhagyták a Parc des Princes gyepét.

Az európai szövetség (UEFA) közleményében jelezte: mindkét csapattal konzultálva a felek úgy döntöttek, hogy a találkozón új negyedik játékvezető lesz. Az esetet, amiért a találkozó félbeszakadt, kivizsgálják.

A sereghajtó Basaksehir számára már tét nélküli mérkőzés 0-0-ra állt, a PSG már biztos nyolcaddöntős, mivel a lipcseiek mögött jelenleg azonos pontszámmal áll az MU-val, az egymás elleni eredmények viszont a franciáknak kedveznek. Francia sajtóértesülések szerint a találkozó szerdán 18.55-kor kezdődik.

Forrás: M4Sport

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?