június 10 szombat,
Párizs
27.5°C

Hírek

Thomas Tuchel: “Beszélek a csapattal”

Thomas Tuchel, Moise Kean, Timothée Pembélé és Sergio Rico nyilatkozata a Bordeaux elleni mérkőzésről.

Thomas Tucel
Nem hiszem, hogy könnyű volt, de teljesen a mi hibánk, a második félidőben teljesen abbahagytuk a játékot, abbahagytuk a terv követését és az erőfeszítéseket. Nem voltunk elég fegyelmezettek, nem támadtunk és nem védekeztünk eléggé, ezért megérdemelten veszítünk egy félidőt és két fontos pontot a bajnokságban, mint a Monaco ellen. De ma még rosszabb, mert otthon vagyunk, három napunk volt a pihenésre Lipcse után. Nem tudom megérteni vagy elfogadni. Beszélni fogok a csapattal, mert egyáltalán nem értek egyet ezzel a második félidővel.

Moise Kean
Sok helyünk volt, sok esélyünk volt. Nem nagyon használtuk ki. Ilyen meccsekből tanulunk. A szerdai játékra koncentrálunk, ahol 100% -ot kell nyújtanunk a pályán. Az én gólom? Ney próbált lőni, a kapus nem tartotta meg a labdát, jöttem és gólt szereztem. Követtem az akciót, nem volt könnyű, mert nem gondoltam, hogy a labda jobbra megy, de mégis mentem, mert szerettem volna gólt szerezni, és sikerült is ”.

Timothée Pembélé
Ez volt az első mérkőzésem a Ligue 1-ben. A mieink elleni gólom ellenére jól kezdtem. 2-2-es eredményt értünk el, olyan eredményt, amelyet nem akartunk, de szerintem jól küzdöttünk, úgy gondolom, hogy összességében jó játékunk volt. Hiányzott a hatékonyság a kapu előtt, de nekem jól ment. Mivel egy fiatal védő számára egyáltalán nem könnyű kezdeni az első meccset középen, ez kockázatos helyzet. Ha elveszít egy labdát, az veszélyes akcióban vagy gólban végződhet. Ez azt mutatja, hogy az edző bízik bennem.

Sergio Rico
Ma kissé szomorúak vagyunk. Az első félidőben jól kezdtünk. Mi irányítottuk a mérkőzést, és végül ezt a gólokra váltottuk, amely a döntetlenre volt elég. A harmadik gólt is szerettük volna megszerezni, hogy megszerezzük a három pontot, de nem sikerült Lapoznunk kell és újra munkába állnunk, hogy felkészüljünk a fontos játékra, amely szerdán vár ránk, 100% -ban erre a játékra fogunk koncentrálni.

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?