június 10 szombat,
Párizs
27.3°C

Hírek

Thomas Tuchel: “Újra mozgósítani kell magunkat”

Thomas Tuchel, Kylian Mbappé és Presnel Kimpembe még péntek este nyilatkozott a Paris Saint-Germain AS Monaco elleni vereségről.

Thomas Tuchel
Nem tudom megmagyarázni ezt a vereséget. Nagyon furcsa játék volt, mindent irányítottunk, gólokat szereztünk, majd labdával és labdával elvesztettük az összpontosítást. Nem tudom miért, de ez a valóság. Újra mozgósítanunk kell magunkat, igen, mert holnap el kell kezdnünk gondolkodni a Leipzigen. Elemezzük ezt a játékot, de nem túl sokáig, mivel a kedd fontos játék, amelyet fontos előkészítenünk.

Kylian Mbappé
Két arcú Párizs volt. Hiányzott a frissesség, de amikor 2-0-ra vezetsz egy meccsen, amelyet annyira kontrollálsz az első félidőben, nem bújhatsz el a frissesség mögé. Még jobban be kellett volna hajtanunk a mérkőzésen. Vagy legalább megtartani ezt az eredményt. Ez egy játék, amit elvesztettünk. Dolgozni fogunk rajta, hogy megnézzük, mi nem működött, de gyorsan kell haladnunk, mert az idő nem engedi, hogy ezen gondolkodjunk. Kedden újabb verseny, egy más kontextusban. Teljesen más. Ezt a játékot arra használjuk majd, hogy nyerjünk.

Presnel Kimpembe
Nincs magyarázat, van egy jó első időszakunk, amikor a fáradtság és a fizikai problémák ellenére mindenki oda tette magát. Aztán jött a valóban katasztrofális második félidő, ami elfogadhatatlan, nem engedhetjük meg, hogy ilyen második félidőt csináljunk egy ilyen csapattal és tehetségekkel. Aggasztó? Nem, mert ez foci, előfordul. Fel kell kelnünk és előre kell nézni keddre. Szakmai kötelességszegés? A mi hibánk, az biztos.

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?