június 9 péntek,
Párizs
24.6°C

Hírek

Thomas Tuchel: “A mérkőzés mindig bonyolult”

A Ligue 1 Monaco elleni mérkőzés előestéjén, ami november 20-án, pénteken 21 órakor lesz a Stade Louis II-ben, a Paris Saint-Germain edzője válaszolt a PSG TV és a média kérdéseire. Kivonat!

Niko Kovac
„Amikor megtudtam, hogy Monaco edzője lett, nagyon kíváncsivá tett, mert ismerem. Jó munkát végzett Frankfurtban, majd Münchenben. Ismerjük a Monacót, amely rengeteg tehetséges játékost produkált. Nikónak ugyanez a mentalitása. Szívesen játszik különböző típusú futballokat, és vonzó játékot játszik sikerrel. Monacónak jó csapata van, ezért jó kihívás. Mit mondott rólam? Nagy meglepetés volt. Nagyon jól ismerjük egymást, sokat játszottunk egymás ellen. Erős, bátor edző, világos tervvel a pályán. A csapata ellen játszani mindig bonyolult. Nagyon fegyelmezett és erős fizikailag. Ez a keverék Monaco és közte nagyon érdekes. Nagy versenyt jelent számunkra. De ez jó, ez lehetővé teheti számunkra is a fejlődést. ”

Monaco majd Leipzig
– Ez egy kényes, és nagyon fontos szakasz. Mondhatjuk, nem titok. Először is nehéz meccsünk lesz Monacóban. Mert ez a csapat rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik. Ez még mindig az egyik legnehezebb találkozónk Franciaországban. Ugyanakkor bonyolult helyzetben vagyunk a Bajnokok Ligájában, és mindenképpen győzni akarunk a Leipzig ellen. Ezért a játékidőt úgy kell kezelni, hogy kedd este a lehető legfrissebb csapat álljon rendelkezésre. Ez a legfontosabb számunkra, ez egyértelmű. ”

Kylian Mbappé és Neymar JR
Kylian Mbappé nagyszerű lelkiállapotban tért vissza, ez nagyon fontos. Örülök, hogy harminc percet játszott kedden. Jó volt a kommunikáció a francia válogatott csapat és köztünk. Tudtuk, hogy mit csinált az edzésen. Szerdán edzett velünk. Nagyon jó, bízom benne, hogy pénteken játszhat. Eldöntjük, hány percet fog játszani, de jól érzi magát. Neymar Jr-t illetően egy kicsit bonyolultabb, mert nem játszott Brazíliával. Szerda óta velünk van, de csak az edzés első részén vett részt. Ezen a csütörtökön megpróbáljuk Őt felgyorsulni, még egy kicsit jobban. Lehet, hogy pénteken játszik néhány percig, de megvárjuk a mai edzést.

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?