június 10 szombat,
Párizs
28.2°C

Hírek

Végleg megszerezheti a PSG a Roma ikonját

Noha Alessandro Florenzi még csak alig játszott új csapata színeiben, a Paris Saint-Germain vezetősége máris hosszú távra tervez kölcsönben megszerzett univerzális labdarúgójával…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál úgy tudja, hogy a nyári transzfer időszakban az AS Romától kölcsönben megszerzett Alessandro Florenzi szolgálataira a továbbiakban is számítana a Paris Saint-Germain együttese.

A “Farkasok” saját nevelésű szélsője 2011-től volt tagja az első csapat keretének, ám korábbi meghatározó szerepe után az elmúlt idényben a nyáron kinevezett Paulo Fonseca rendszerint nem számolt vele a kezdőben, így a közönség kedvenc az olasz bajnokság (Serie A) 2019-2020-as kiírásban mindössze kilenc találkozón léphetett pályára. Az évad második felében kölcsönben a Valenciához került, új csapatában viszont nem sokat tudott bizonyítani, csupán öt tétmeccs jutott számára. Megszerzése iránt több olasz csapat is érdeklődött, ám végül a fővárosiak külföldre adták őt kölcsön, a 38-szoros olasz válogatott Florenzi pedig meg sem állt Franciaországig.

A 29 éves sokoldalú jobb hátvéd új csapatában öt bajnokin kétszer volt eredményes a francia bajnokságban, az Angers és a Nimes elleni sikerből is góllal vette ki a részét, miközben a PSG mindhárom BL-csoportmeccsén kezdőként lépett pályára.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?