június 10 szombat,
Párizs
27.2°C

Hírek

Thomas Tuchel: “Rajtunk múlik, hogy fejlesszük-e önmagunkat”

Thomas Tuchel, Ander Herrera és Presnel Kimpembe nyilatkoztak a keddi a Manchester United elleni vereségről a Bajnokok Ligája csoportkörének első napján.

THOMAS TUCHEL
„Az első félidőben hiányzott egy kicsit minden, az intenzitás, az agresszivitás, nem játszottunk kompaktul, nem volt magabiztosságunk. Nem tudom, miért, mert az utolsó mérkőzések nagyon jók voltak, a felkészülés és az edzés is, jó meccset vívtunk Nîmes ellen … Szóval meglepetés volt. A második félidőben mindent megpróbáltunk, 1-1-nél álltunk, lehetőségeink voltak a második gól megszerzésére, végül nagyon rossz érzés volt veszíteni. Rajtunk múlik, hogy fejlődjünk. ”

PRESNEL KIMPEMBE
„Fizikai hatást akartunk gyakorolni, némi sebességet visszaadni a passzainkba, a sebességeket váltani, és ez a második félidőben érezhető volt. Továbbra is nehéz megmagyarázni a vereséget, de a következő mérkőzésekre fel kell emelnünk a fejünket. Most már tudjuk, hogy 3 vagy 4 naponta fogunk játszani, ez nagyon sűrű lesz. Fel kell emelnünk a fejünket, és koncentrálnunk kell a céljainkra. ”

ANDER HERRERA
„Megvolt az intenzitás, megpróbáltunk mindent beleadni a pályán. Azt hiszem, sokat fogunk tanulni ebből a meccsből, mert most ebben a csoportban már nem hibázhatunk. Nyernünk kell Törökországban, és lehetőséget kell adnunk arra, hogy megfordítsuk ezt a tendenciát. Egy hét van rá, és erre megyünk. “

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?