február 9 csütörtök,
Párizs
-0.5°C

Hírek

Thomas Tuchel: “Ambiciózus csapatot akarok”

A Paris Saint-Germain edzője a sajtónak nyilatkozott a klub híreiről és a csapat holnap pénteki Nîmes-utazásáról.

„Holnap sok hiányzónk lesz. Draxler, Verratti és Marquinhos megsérültek. Kurzawát és Di Maria-t felfüggesztették. Ander Herrera pozitív lett a vírus tesztje, és nem edzett velünk. Danilo ma csatlakozik hozzánk, de kapcsolatban állt Cristiano Ronaldóval, és távol kell maradnia a csapatól. Dagba új tesztet végzett, meglátjuk, hogy negatív-e. Bernat megsérült, Kehrer is. Icardinak megsérült a térde a múlt héten.”

„Pozitív látni, mit tettek egyesek a válogatottban. Kylian gólt szerzett, Neymar rekordokat dönt, de továbbra is aggódunk a sérülések miatt. Sokat tartjuk velük a kapcsolatot, és figyeljük a formájukat.”

„Holnap nagy kihívás elé nézünk. Meg kell találnom a megoldásokat arra, hogy holnap ambiciózus csapat legyen a pályán Nîmes-ben, olyan csapat, amely lehetővé teszi számunkra a támadást és a gólok szerzését. A Bajnokok Ligája-meccs előtt soha nem vettünk félvállról meccset, és holnap sem fogjuk. De figyelnünk kell a játékosok egészségére, és vannak olyanok, mint Mbappé vagy a dél-amerikaiak, akik sokat játszottak és utaztak. Nem gondolunk majd Manchesterre, de a helyzet azt jelenti, hogy előre is kell gondolnunk egy kicsit. ”

„Mindig ugyanazt várják el tőlünk: a győzelmet. Mindig sok ambíciónk van, de a helyzet a COVID miatt különleges. Minden nemzetközi csapatnál fennáll annak a veszélye, hogy játékosokat veszítenek. Ha százszázalékos keretünk van, akkor nagyon erős csapat vagyunk, de ha sok hiányzónk van, ez bonyolulttá válhat. És ez a helyzet a következő napokban. ”

“Az új játékosokkal kapcsolatban jobban szeretem, ha hagyjuk, hogy a képességeiket a pályán mutassák meg, addig nem akarok erről túl sokat beszélni. Időbe telik, mire teljesen jól érzik magukat új környezetükben. Kean és Danilo ma érkeznek, Rafinha 10 napig edzhetett velünk, nagyon technikus játékos, és nagyon szerény, nagyon kellemes. Tudom, hogy gyorsan alkalmazkodni fog, és természetesen holnap játszhat. Kean debütálhat velünk, beszélgetni fogunk vele, amikor megérkezik, és csinál egy edzést, és valószínűleg játszhat. ”

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?