június 10 szombat,
Párizs
26.1°C

Hírek

Danilo Pereira Paris Saint-Germainnél

A Paris Saint-Germain örömmel jelenti be érkezését Danilo Pereira csapatába. Az FC Portóból érkezett, 29 éves portugál középpályást 2021. június 30-ig kölcsönzik a fővárosi klubnak. Ez a kölcsön vételi opcióval jár.

A portugál válogatott pályafutása döntő többségét az FC Porto színei alatt töltötte (202 mérkőzés, 19 gól), amelyben kétszer (2018 és 2020) megnyerte a portugál bajnokságot, a portugál szuperkupát (2018) ) és a Coupe de la Liguet (2020). Az új párizsi védekező középpályás 30 UEFA Bajnokok Ligája-mérkőzést (1 gól, 3 gólpassz) is játszott a Dragoes-szal.

Danilo Pereira a nemzeti bajnokságokban is jó eredményekkel rendelkezik. A Seleçao színeiben  (2 gól) megnyerte az Euro 2016-ot Franciaországban (5 mérkőzés), majd a Nemzetek Ligáját 2019-ben.

„ Ez egy új kihívás számomra. Az ambícióimnak megfelelően nagy  kihívás lesz a Paris Saint-Germain részese lenni – magyarázta Danilo Pereira, miután aláírta szerződését. Csatlakozás Európa és a világ egyik legnagyobb klubjához karrierem csúcspontja, és remélem, hogy sokat hozhatok Párizsnak és támogatóinak ”.

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?