június 9 péntek,
Párizs
23.4°C

Hírek

Az Arsenal orra elől igazolhat a PSG

A legfrissebb francia lapértesülések szerint bár korábban sokan biztosra vették, hogy az Arsenalba igazol, az utolsó pillanatokban a Paris Saint-Germain készül lecsapni az Olympique Lyon erősségére…

L’Équipe beszámolói szerint a Paris Saint-Germain vezérigazgatója, Nasser Al-Khelaifi tárgyalásokat kezdeményezett az Olympique Lyon csapatával a kiváló középpályás, Houssem Aouar leigazolását illetően, akit a közelmúltban egyesek már az Arsenal játékosaként aposztrofáltak.

A 22 éves algériai származású francia támadó középpályás a 2016-2017-es szezonban debütált az OL első csapatában, majd szezononként több mint 40 tétmeccset vállalt klubja színeiben. Az elmúlt két idényben jegyzett hét-hét találatát a 2019-2020-as kiírásban a csonka szezon ellenére felülmúlta – minden sorozatot figyelembe véve 9 gólig jutott.

Mikel Arteta nagyon szeretné az “Ágyúsok” soraiban tudni a tehetséges irányítót, ezért nemrég a spanyol menedzser által kevésbé foglalkoztatott Matteo Guendouzit is felajánlották érte, azonban a francia klubnál állítólag játékost nem, csak pénzt szeretnének kérni Aouar szolgálataiért cserébe. Klubváltására előreláthatólag 40 millió euró körüli összeg ellenében kerülhet sor.

A játékos iránt korábban a teljesség igénye nélkül a Juventus és a Manchester City is komolyan érdeklődött, ám az egybehangzó vélemények szerint jó ideje már csak a londoniak küzdenek a kegyeiért.

Forrás: FociClub.hu

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?