június 10 szombat,
Párizs
26.9°C

Hírek

Négy meccses eltiltást kapott Di Maria

A Ligue 1 fegyelmi bizottsága négy bajnoki mérkőzésre eltiltotta Angel di Mariát, a Paris Saint-Germain játékosát az Olympique Marseille elleni rangadó végén történtek miatt.

A szeptember 13-án játszott párizsi mérkőzés botrányos körülmények között ért véget, 1-0-s vendég vezetésnél a hosszabbításban egymásnak ugrottak a két csapat játékosai egy szabálytalanság után.

A nagy lökdösődés közben a PSG argentinja köpött egyet a marseille-i Alvaro Gonzalez felé, a játékvezető nem szankcionálta az esetet, a fegyelmi bizottság azonban négy meccses eltiltást szabott ki Di Mariára.

A bíró egyébként öt piros lapot osztott ki a meccsen, Neymar is kapott egyet, aki tarkón ütötte Alvaro Gonzalezt. A PSG brazil sztárját két mérkőzésre tiltották el.

Jövő héten dönt a fegyelmi bizottság azzal kapcsolatban, hogy Neymar állítása szerint Alvaro az egész meccsen rasszista megjegyzésekkel provokálta őt. Sajtóhírek szerint a PSG bemutatott egy videofelvételt, amely igazolni hivatott, hogy a marseille-iek spanyol védője „lemajmozza” a brazilt.

Eljárás indult ugyanakkor Neymar ellen is, róla a Marseille állítja, hogy Alvarót homofób, a japán Szakaj Hirokit pedig rasszista megjegyzésekkel illette.

Forrás: M4Sport

Kérjük, kövesse és kedveljen minket:

Vélemény, hozzászólás?